Hamborg by

Jeg har været to døgn i Hamborg. Der er rigtig meget at se i byen, men alligevel passede det os med kun to nætter.

Vi kom fra Flensborg, så vi var fremme allerede sidst på formiddagen, så allerede første dag nåede vi meget.

Jeg havde lavet en plan hjemme fra. Vi tog den del af byen, der lå omkring deres smukke rådhus først. Det er også området med alle de kendte mærkebutikker, så det gav store muligheder for luksusshopping, men jeg købte dog intet.

Drinks i Hamborg

Jeg har læst, at Hamborg har flere broer end Venedig, og det gør byen charmerende, selvom der er mange store høje huse.

Det gør det ikke svært at finde en bro og holde pause på. Jeg elsker at sidde og studere mennesker og hvile fødderne. Der er også lavet mange små grønne åndehuller, hvor man kan sidde uden at nyde noget.

bus sightseeingtur

Første dag tog vi også en sightseeingtur. Skønt at være lidt doven og blive kørt rundt, mens man samtidig oplever nye ting og områder.

Da Hamborg er Tysklands næststørste by, er det svært at gå den rundt på to dage.

bytur i Hanborg

Havnen i Hamborg

Havnen i Hamborg er kendt for at være en af de største havne i verden. Den har en søfartshistorie, som strækker sig over flere århundreder. En gåtur langs kajen ved Hamborgs havn er helt klart en stor oplevelse. Der er mange sightseeing turbåde og en storslået udsigt til flot arkitektur som f.eks. Elbphilharmonie, og her ligger også smukke gamle træskibe.

Det blev ikke til noget museumsbesøg.  Jeg syntes, at vejret var for godt til det lige med undtagelse af Miniatur Wunderland, som jeg havde læst meget om, så den var med i 2. dagens plan. Da vi endelig fandt det, skulle vi have bestilt tid til at komme ind. Vi stod der tidlig formiddag og kunne først komme ind kl. 14.30, så det droppede vi. Meget ærgerligt, at jeg ikke havde haft styr på det.

Steigenberger Hotel

Vi boede dejligt centralt på Steigenberger Hotel. Et lækkert hotel med meget smart design over alt.

De to nætter på hotel satte gang i de små grå, men det læser man jo også altid, at man skal sørge for, når man bliver ældre. Jeg nåede ikke at få helt styr på værelsets lyssystem, selvom jeg prøvede ihærdig at slukke og tænde på ALLE kontakterne. Den eneste gang min kære mand var ved at miste tålmodigheden var, da han pludselig stod og tissede i mørke.

Det var to dejlige dage og på et tidspunkt, må vi derned igen og se noget mere af den spændende by.

Hav det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.