Sikke en påske det har været, der har godt nok været fart over feltet. Vi startede med at se Susans nye spændende sted “Take A Break spa” i Carlsbergbyen. Hold da op hvor er det flot. Her kan man rigtig komme til at føle sig forkælet og blive en ny kvinde (eller mand), og som et ekstra plus er det ikke dyrt kun lækkert.

Lørdag før påske holdt vi påskefrokost, for der var ingen ledige dage i påsken, og jeg sætter stor pris på at samle familien til højtiderne. Desværre manglede to af mine børnebørn, de var i Paris. Tirsdag havde søster og svoger sølvbryllup, så da var vi til morgenkaffe kl.7.15. Det blev en god dag for dem og vi andre.

Skærtorsdag havde Amalie 19 års fødselsdag, utroligt hvor alle de år er blevet af. I år var hun hjemme, og det var skønt, for det er en tradition, at jeg skal se hende på hendes fødselsdag. Langfredag havde vi så påskefrokost for nogle af vores venner, da var vi ellers ikke færdige med at spise rester fra den første påskefrokost. Lørdag oprandt så dagen, hvor søster og svoger holdt deres sølvbryllup. Det foregik på Skjalm Hvide hotel, meget dejlig sted og det var med den luksus, at vi var inviteret til at overnatte, det var skønt. Det var en rigtig god fest med dejlig mad, hyggelige gæster, og det er længe siden, jeg har danset så meget.  I går blev det så endelig et dejlig vejr, og så var jeg total flad, må erkende at festen nok havde været for god. Vi kom i seng klokken 2 og 4.30 fik jeg galoperende hjerte, uden tvivl af for meget god vin, så der var ikke mere søvn, og to en halv time er for lidt for mig. Det gode er, at det var en god fest, så skidt være med det, man bliver jo åbenbart ikke klogere med alderen. I dag slutter påsken med fødselsdag hos barnebarnet, og så går turen til Glücksburg igen. Denne gang kommer søster og svoger derned og senere nogle venner, det glæder vi os til.

Så en lidt forsinket god påske her på falderebet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.