10b

I dag gik turen til Louisiana specielt for at nå at se Emil Nolde (19. oktober sidste dag). Hold da op hvor var der mange mennesker, det var en kamp bare at parkere, men til sidste udfoldede min kære mand sine kreative evner.

10

Der var 150 værker af Emil Nolde, som dækker hele hans virke som kunstner. Personligt kan jeg bedst lide hans blomsterbilleder, men det er jo smag og behag, dog kan man sige, at de fleste af hans billeder er farverige og let forståelige.

10a

Selvfølgelig måtte jeg også lige ind forbi Olafur Eliassons “Riverbed” der går gennem hele museets sydfløj. Louisiana skriver om kunstværket: “At udsætte sig for noget, der både udfordrer og perspektiverer dagligdagens forventninger. Her kan det tomme landskab måske give os tid og rum tilbage, befriet for information og mening”. Ok jeg kan ikke benægte, at det ikke er kunst, men jeg personligt ville så foretrække at gå en tur på stranden, høre vandet bruse og mærke vinden blæse i håret.

10c

Olafur Eliassons Model room – et stort bord fyldt med 400 geometriske modeller, dem nåede jeg ikke at kikke så meget på, men det så spændende ud.

10d

Til gengæld var jeg en tur ude i deres dejlige skulpturpark med de 60 værker, der står smukt i samspil med udsigten og naturen i årstidens skiftende farver. En rigtig dejlig dag og jeg håber, du får en spændende lørdag.

En tanke om “Tur i sten og vand på Louisiana!

  1. Spændende udstilling. Jeg har engang været på Nolde Museet i Sydslesvig. Det var også spændende. Men Eliasson har jeg til gode. Flot jakke du har på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.