Frederikssund rådhus

Jeg har igen været en tur ned af nostalgiens snoede vej, og denne gang foregik det i Frederikssund. Hovedformålet var at besøge nogle gode venner, og da vejret var dejligt, bestemte vi os til at køre tidligere og så gå rundt og gense byen. Lige siden jeg som 18 årig mødte min mand, begyndte jeg at komme i byen, da hans forældre havde sommerhus deroppe, og vi lånet det til dejlige kærligheds weekender. Med årene blev det lille hus fjernet, og der blev bygget et nyt stort helårs hus lige ned til vandet, dog var det først da mine svigerforældre blev pensioneret, at de flyttede derop og boede. Så vi har mange gode minder fra den by. Nu er mine svigerforældre døde for flere år siden, så det var pudsigt at få nogle “nye” venner, der bor i byen. Manden var en klassekammerat til min mand, og de har først nu fundet hinanden igen efter 53 år. Nogle gange går livet i ring, og det er hyggeligt at få opfrisket gode minder.

Vikingeskib i Frederikssund

Nu har Frederikssund en flot havn med mange nye lejligheder rundt om, og som i alle byer ved vandet trækker det mennesker til. Før centret Sildebroen blev bygget, var der en livlig gågade, den er nu næsten død, så naturligvis har Frederikssund forandret sig.

Frederikssund lystbåde havn

Skulptur i Frederikssund

Hav en rigtig dejlig Pinse.

2 tanker om “Tur til Frederikssund!

  1. Det er nogle dejlige billeder fra Frederikssund. Hvor er det hyggeligt, at I har genfundet din mands klassekammerat efter 53 år.
    Jeg har også genfundet flere af mine klassekammerater, og vi ses nu som gode venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.