Jeff Wall på Louisiana

Jeff Wall på Louisiana

Jeg har i dag været på Louisiana og se udstillingen med Jeff Wall og Hans-Peter Feldmann. Jeff Wall’s billeder er fotografier. Udstillingen viser eksempler på hans værker fra 1996 til i dag. Hvor forskellige motiverne end er, så er der elementer, som gør dem beslægtet. Jeff Wall fastholder med forkærlighed bagsider og udkanter af livet.

Jeff Wall på Louisiana

Jeff Wall på Louisiana

Jeff Wall arbejder meget med store fotografier i lyskasser, og det giver nogle utrolige flotte billeder.

Hans-Peter Feldmann  på Louisiana

Hans-Peter Feldmann på Louisiana

En af de andre kunstnere vi så var Hans-Peter Feldmann og hans billeder “fri”. Malerierne er dog ikke en udstilling af kunstnerens egne penselstrøg, men ældre malerier udført af andre kunstnere, som han har bearbejdet og ændret. Så kan jeg igen ikke lade være med at stå og tænke, hvad er det at tage en andens billeder og male sorte streger hen over øjnene, Ja hvad skal man kalde det? Hvad syntes du? Som man siger smag og behag er forskellig, men jeg er glad for, at jeg har et Louisiana kort, så jeg ikke skulle give 110 kr. i entré.

Hav en rigtig god aften.

Ps. nogle synes, at jeg er lidt ustabil med indlæggene, så de har skullet ind og kikke flere gange, og ja der er ingen system i det. Men hvis du kikker til højre på siden eller i menuen foroven, kan du tilmelde dig “Følg min blog”, så får du besked, når der kommer et nyt indlæg.

2 tanker om “Tur til Louisiana!

  1. Fatter ikke altid hvad det er man kalder kunst. Var inde og se Fritz Syberg i går og det er blandet andet dejlig kunst for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.