3

Så sluttede “Badehotellet” i går aftes for denne gang, trist for jeg hyggede mig rigtig meget med den serie, som havde mange gode ting, selvom kritikerne ikke synes om den. Men den var optaget i dejlige omgivelser, man kunne se og høre hvad der foregik. Der var rigtig mange af vores gode skuespillere med. Dejligt med en serie som er hyggelig og afslappende, og hvor man ikke behøves at have øjnene lukket det halve af tiden som i den nye serie “Mord uden grænser”, hvor de er rigtig glade for nærbilleder, når filmen bliver for voldelig. Efter min smag er der alt for meget modbydelig vold, og så er det forvirrende, at man skifter rundt mellem personerne hele tiden. Så jeg kommer til at savne “Badehotellet”, indtil den kommer igen.
Hvad synes du om de to serier?

3a

Ps. I dag blomstrer krokusserne, så mon ikke de også gjorde det i går, hvis fruen havde kikket ordenligt efter.
Rigtig god dag.

En tanke om “TV serier!

  1. Jo er sikker på de også blomstrede i går, det gjorde mine i hvertfald , hyggede mig også med Badehotellet, denne gang , så ærgerligt den er slut, men den kommer jo heldigvis igen, rart med lidt hygge ind imellem.
    Håber når man ser flere afsnit af den nye, at den bliver mere spændende, kan dog også godt undværer alle nærbillederne af ligene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.