Ude at spise, ja det kan man ikke kommet i øjeblikket, hvis det skal være på restaurant. Men så må man i gang med madkurven selv. Jeg var rigtig flink i foråret, hvor det hele jo også var lukket ned, men denne gang har det knebet lidt mere. Men i går blev der smurt madder, og vi kørte en tur op ad Strandvejen, og parkerede ved vandet med udsigt til Sverige i det smukkeste solskinsvejr. Det var et dejligt syn at se blå himmel og solen, neej hvor jeg har savnet synet af solen. Normalt ville jeg på nuværende tidspunkt have opholdt mig nede i Cannes i tre uger. Tre uger med sol er en fantastisk opladning af kroppens batterier, det er noget der giver energi.

Furesøen

På vejen hjem gjorde vi holdt og gik en tur ved Furesøen, det er et smukt område, og så var der lidt læ for vinden, som bed lidt i går. Sådan en dag hvor solen kommer frem og til trods for kulden, så fik jeg lidt forårs fornemmelser, og inden vi ser os om, så kan man se noget grønt på jorden titte frem. Furesøen er Danmarks dybeste sø, og der er altid liv i området, dog mest om sommeren hvor man kan tage en tur med bådfarten, der stammer helt tilbage fra 1890´erne, eller man kan leje en kano og sejle til Bagsværd- eller Lyngby sø. Man kan også bade ved den offentlige badestrand, men lige nu er alt lukket på grund af vinter, men selve naturen har altid åbent, den kan ingen lukke ned.

Frederiksdal

Jeg håber, du kom godt ind i det nye år, på alle måder går vi nu imod lysere tider. Hav det godt.

 

2 tanker om “Ude at spise!

  1. Vi må nyde naturen ekstra meget i denne tid, som I har gjort. Ja, hvor var det dejligt med solskin i går. Vi gik lang tur på syv kilometer og fik også forårsfornemmelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.