7g

Nogle uger er mere begivenhedsrige end andre. Den, vi nu næsten forlader, har haft nogle ting man godt kunne leve uden. Mandag hyggetur på bakken. Tirsdag dejlig søster dag 9.5 km og frokost i golfklubben.

7f

Onsdag blev min kære man færdig med vores terrasse, og hvor er den blevet flot, det har også været et meget stort arbejde. Onsdag aften var jeg til en meget spændende Alumni-aften i DGI-byen sammen med min datter.

7e

2.15 torsdag døde min svigermor, meget trist hun blev 91 år, og hun havde det meget dårligt til sidst, så godt hun fik fred. Torsdag aften havde søster og svoger inviteret os til picknick ved Bagsværd Sø. Middagen stod på tapas, det var rigtig hyggeligt, og lige hvad vi trængte til.

7

Fredag morgen skete der noget meget sjældent, jeg bestemte mig til at holde en fridag, en dag hvor jeg ikke ville lave noget, slet intet, så jeg inviterede på frokost i havnen. Der var rigtig mange andre, hyggeligt. Det at få et bord er ekstra godt, hvis der er mangel på dem.

7a

Lørdag startede med en lille byge, mens der blev slået græs. Vores datter med familie kom med jordbærkage til kaffe for at ønske tillykke med fars dag. (plus gave)

7b

Vores store hængepil har ladet livet, et stor arbejde og er nu søndag aften næsten kørt på genbrugspladsen. Så vi er nu klar til mandag og en ny uge.

Jeg håber, du også får en rigtig god ny uge.

 

 

 

 

En tanke om “Ugen der gik!

  1. Ja heldigvis er dagene da stadig meget forskellige og mest gode synds jeg. Ha selv en ny dejlig uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.