Tirsdag kørte vi til vores venner i Svenninge, det var skønt vejr, så der blevet lavet kaffe, som vi kunne hygge os med ved et lille stop i Frederikssund, mens broen gik op, og vi nød den skønne udsigt over Roskilde Fjord.

Efter en spændende frokost havde vores venner planlagt en tur i UNESCO- Geopark, og hvor er det en skøn natur og kulturel oplevelse. Når vi er sammen os fire, så kommer man til frokost, og værtsparret har så planlagt noget aktivet, så man kommer til at opleve noget i et andet område end det hjemme. Når vi kommer tilbage, er der kort hvile pause og derefter middag.Vi overnatter hos hinanden, så vi kan drikke noget vin. Det føles som en rigtig dejlig weekend tur.

Vi blev mødt af tusindvis af masker ved shelterpladsen. De er lavet af skolebørn i Odsherred. Lermaskerne danner en installation og er en del af et kunst- og undervisningsprojekt, der kombinerer formidling af landskab, kulturhistorie og det liv der udfolder sig i geopark Odsherred i dag.

Eleverne har indtalt en lille personlig fortælling, der kan scannes til smartphonen via en QR-kode. En rigtig god ide.

Hele området ved Højderygstien er et meget spændende og smukt område, så det må vi udforske endnu en gang. Nogle gode dage med nogle skønne mennesker.

Hav en god weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.