Værtsgaver, ja for mange år tilbage da hed det værtindegave, men den gang var det også på sin plads, for det var det næsten altid kvinden, der stod for gæsterne, manden kunne lige klare at åbne vinen. I dag er det et fælles projekt at have gæster, så det må også være en gave til begge, men hvad skal det så lige være? Det synes jeg tit er svært, for jeg mangler altid en god blomsterhandler eller en god ide. Jeg er selv meget glad for blomster, men buketter holder tit meget kort tid,

21

og det er rigtig synd, for folk har givet mange penge for dem. Den sidste buket, jeg købte, kostede 170 kr., og den var godt nok ikke stor.

21a

Sidst vi skulle have en værtsgave med til vores søn arrangerede jeg en kasse med ingredienserne til at lave mojito drinks ( det var min kære mands ide), men jeg lavede den. Den var sjov at give. Har du nogle gode ideer?

Rigtig hyggelig weekend.

2 tanker om “Værtsgaver!

  1. Sidst vi var inviteret ud havde jeg købt en sød kagedåse og fyldt den med hjemmebagte småkager.
    Jeg tror nok, at man synes det er noget underligt noget at tage med, og det ser måske ikke ud af så meget. Men det er jo ikke størrelsen af gaven, men mere tanken at man værdsætter invitationen, og man har tænkt på at tage noget med. Jeg tror mænd værdsætter blomster lige så meget som kvinder, de giver bare ikke udtryk for det, men de føler nok også hyggen ved en buket blomster på bordet uanset om den er købt i en fin blomsterforretning eller plukket i haven.
    God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.