Mandag –  ugens første dag (det er der godt nok også delte meninger om), det er lidt lige som nytårsdag, man starter på en frisk tager hul på en helt ny uge. Nogle af os er så heldige, at den står næsten til fri rådighed, der er ingen job, der tager det meste af tiden. Men nogen synes næsten ikke, de kan fylde tiden ud, måske fordi vi mennesker er blevet forvænte med, at der skal ske noget spændende hver dag. Sådan har jeg det også nogen  gange, når jeg ser på Instagram, hvad alle når at opleve, hold da op hvor er de iderige. Min weekend er gået med havearbejde, Bauhaus, havearbejde, middagsgæster lørdag og så igen igen havearbejde.

Denne meget smukke rose, der dufter skønt, fik jeg af vores middags gæster lørdag. Det er stadig meget lettere at have middagsgæster herhjemme end i Tyskland,
Her ved man, hvor man kan få det hele, og man kan FÅ det, man ønsker. Dernede styrter jeg rundt for at købe tingene, og visse ting er næsten umuligt at få, f.eks. fisk er svært, selv supermarkederne har næsten ingen fisk. Rejer i lage har ingen, nogle enkle steder har frosne, men dem er jeg ikke begejstret for. Sidst ville jeg servere carpaccio, det kunne jeg ikke få selv ikke i de største supermarkeder, jeg længe har set. Senere har jeg dog fundet et supermarked, der havde det, så nu ved jeg, at vi skal derhen næste gang, så med tiden finder jeg nok det hele, dog bliver det til nogen køren rundt. Så er det jo godt, vi har god tid.

Hav en rigtig god uge. Jeg starter med at vente på kloakmanden, der skal spule, så min køkkenvask kan trække igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.