Tulipaner og drinks

Så er vi startet på forårets anden måned, og så kom kulden, men også endnu mere lys. Det er dejligt længe lyst nu. Kulden gør dog, at jeg vil vente med at udskifte vintertøjet med sommertøjet, som ligger i plastikkasser ude i skuret. Da jeg har tabt mig meget, har jeg haft det meste af mit vintertøj ligende i en stabel, efterhånden som det blev for stort. Så i år skal jeg have købt nyt sommertøj, for det er der nok heller ikke noget af, at jeg kan passe. Men jeg gemmer det hele, for lige pludselig, kan jeg sikkert passe noget af det igen. Især hvis jeg bliver ved med at spise min kære mands hjemmelavede lakrids is lavet på piskefløde, den smager himmelsk.

Drivhuset

Noget af det jeg nyder ved april er, at her starter sæsonen i drivhuset med planer og drømme om alle de skønne ting, jeg skal så og plante. I næste uge når jeg får købt plantesække, sår jeg radiser og salat. De økologiske plantesække var udsolgt, så nu må jeg finde et andet sted at købe dem.

Flagbærer

I vores familie står fødselsdagene i kø i marts og april, det er rigtig hyggeligt, for så bliver familien samlet mange gange, og nu hvor børnebørnene er flyttet hjemmefra, så er de startet på selv at skulle holde fødselsdage. Min kære mand og jeg har også mærkedag 2. april, da er det 56 år siden, vi mødtes til bal i min ungdomsklub, og det var kærlighed ved første blik, så det findes faktisk. Jeg tror ikke at jeg havde kunnet komme igennem mit kræftforløb, hvis jeg ikke havde haft hans hjælp og kærlighed.

Hav det godt.

2 tanker om “Velkommen april!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.