9

I morges gik ferien så videre fra Potsdam, og jeg praler ikke af, at vi rejser let, for sikke et knokleri den arme mand har med tasker og kufferter.

 

9a

På vej ud af byen kom lige en god ide, hvis man ikke har plads til cyklen inde i lejligheden, så kan den jo bare hænge udenfor.

9e

Vi stoppede i Magdeburg for er se lidt af byen, og om den ville være en mulighed en anden gang, og det er den absolut. Magdeburg virker som en stor rolig lys by, som jeg vil vende tilbage til for at udforske mere.

9d

Noget Magdeburg er kendt for er de arkitektoniske værker af kunstneren Fridensreich Hundertwasser, huse med barokke facader og moderne design kaldet GRÜNE ZITADELLE. Det er et helt utroligt bygningsværk, som man kunne studere i dagevis uden at finde to ens ting eller områder.

9c

9b

Næste stop var Blankenburg, som var en meget grim by, så bliver man glad for, at det ikke er der, man skal bo, hold da op det havde været grusomt.

9f

Nu bor vi de næste to dage her i Wernigerode, som er en rigtig hyggelig by med denne skønne udsigt fra vores balkon til deres slot, så må vi kikke lidt på Harzen i morgen.

Sov godt.

En tanke om “Videre og videre det går!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.