Når jeg er i Cannes, elsker jeg at gå op og ned ad Croisetten. Den ene vej langs vandet og så tilbage turen langs alle forretningerne med de rigtig dyre mærkevare butikker. Så jeg nøjes med at kigge vinduer, og der er bare også så meget at se. Da alle butikkerne er meget dyre, afspejles det tydeligt i tøjstilen. Det meste har jeg ikke råd til, men heller ikke lyst til at købe, det er lidt for specielt for min smag, men derfor er det alligevel  sjovt at se på, og noget inspiration giver det jo altid.

Jeg er til gengæld meget glad for at studere de kunstfærdige udstillinger. Vinduerne er tit et lille kunstværk. Her kommer nogle eksempler:

Hvad lige med et stort bord fyldt med blomster, frugt og lys, det er lidt af en kulisse til et par bukser og jakke. I øjeblikket har alle butikkerne på shoppinggaden Rue de Antibes udsalg, så her er der ingen spændende vinduer. jeg er ikke vild med udsalg, det giver nogle grimme butikker, hvor alt bare hænger i lange rækker, og lige som der hjemme tænker man, hvor har de da støvet det tøj op. Men de dyre butikker på Croisetten har ikke udsalg, så her bliver der forårs pyntet nu. Til trods for at jeg ikke kan lide udsalg, har jeg købt en bluse med 30% rabat, så lidt er mit vindueskiggeri blevet til.

Hav en god dag.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.