30

Jeg har altid beundret Christian IV’s bygning Børsen, den virker meget smuk og lidt storslået på mig. Men da man ikke uden videre kan komme indenfor, greb jeg chancen i går, hvor Føtex holdt vinsmagning derinde.

30b

Børssalen var lige så spændende, som jeg havde forventet med smukke træ udskæringer på lofter og vægge. Salens fire hjørner er udsmykket med kultegningerne af Lorenz Frølich, som illustrerer arbejdet, retfærdigheden, modet og kærligheden, de var meget spændende. Børssalen har også blyindfattede vinduer med byvåben fra europæiske og enkelte oversøiske havnebyer.

30a

Indimellem min studering af den smukke sal, fik jeg også lige tid til at smage noget vin. Det var en god aften. Dog vil jeg indrømme, at lysten til dejlig kold vin er helt væk i dag. Positivt at det kun kostede 150 kr., og så fik man oven i købet et gavekort til Føtex på 150 kr. – ikke dårligt.

Hav en rigtig dejlig weekend.

2 tanker om “Vinsmagning på Børsen!

  1. Et dejligt indlæg. Og vinsmagning lyder også som en meget fornuftig ting, når man skal se på arkitektur af ældre dato. Spændende. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.