1

Mine dejlige weekend gæster aflyste fredag morgen, og jeg forstår dem godt og føler rigtig meget med dem over grundlaget til aflysningen. Men lige i nuet tænkte jeg hvad så? Jeg planlægger tingene meget, når jeg skal have gæster, for så synes jeg, at det er mere afslappet, når de er der. Så frokosten, udflugten til Ordrupgård, middagen og morgenbordet var på plads. Det eneste jeg manglede at købe var champignoner, hvidvin og blomster. Køleskabet var proppet til sit yderste. Efter en kort betænknings tid blev maden gennemgået, noget kom i fryseren og resten blev pakket ned, og så forlod vi mit skinnende rene hus og kørte op på landet. Da bilen var tømt og alt båret ind i et halvkoldt hus, der også trængte til lidt rengøring samtidig med at terrassen var svær at se for blade, så blev fruen godt nok sur, ikke kun sur men rigtig møg irriteret over det hele. Det holdt lige til, der var ild i brændeovnen (25 grader) huset rent og bladene væk, så var alt idyl igen, Der var kun lidt dårlig samvittighed tilbage over at kunne blive sur. Rigtig dejlig lørdag til jer alle.

 

4 tanker om “Weekenden blev aflyst!

  1. Ja men det var da også ærgerligt , når i var nået så langt i forberedelserne , men det er jo desværre hvad der kan ske, når i er i så god tid, kan dog godt forstå, det giver mere ro for jer til slut normalt. God weekend håber som de har lovet at solen kommer frem.

  2. Kære Mona, nu kan du glæde dig over du har mad til de næste mange dage. Åben en af de gode vin I garantere også har, og nyd dit dejlige sommerhus.
    Ja du kan da også tage mere en et glas, så det bliver lidt mere fornøjeligt. Rigtig god weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.